Shipping & Returns

Verzenden

Levertijd

Onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Je ontvangt dan je bestelling binnen 2-3 dagen na verzending van de bestelling is de levertijd ongeveer 1 tot 3 werkdagen binnen Nederland. Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL. PostNL geeft een garantie dat 96% de volgende werkdag wordt geleverd. Helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertragingen bij PostNL.

 Zichttermijn

Alles wat je bestelt, mag je 14 kalenderdagen lang vrijblijvend bekijken, gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er iets anders staat vermeld. Na deze zichttermijn is de koop gesloten.

Ruilen

Ruilen is geen probleem. Wil je een andere kleur of  artikel? Mail met het team van EasyNjoy: info@easynjoy.nl Onze medewerkers kunnen precies vertellen wat er mogelijk is.

Indien de producten die je wilt ontvangen goedkoper zijn dan de producten die je wilt terugsturen, dan wordt het verschil teruggestort op je rekening. In het omgekeerde geval, moet het verschil bijbetaald worden. Wij zullen de gewenste producten zo spoedig mogelijk afleveren, de verzendkosten zijn voor de koper.

Als je een artikel wilt ruilen omdat wij per ongeluk  een verkeerd artikel hebben gestuurd zijn de verzendkosten uiteraard voor onze rekening. Neem in dit geval zo snel mogelijk op via easynjoy@outlook.com

Retourneren

Als je iets binnen de zichttermijn 14 kalenderdagen wilt retourneren, dient u eerst contact op te nemen met de klantenservice van EasyNjoy : info@easynjoy.nl Daarna kunt u het artikel in de originele verpakking naar ons terugsturen.

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant, ook als je een item wilt ruilen. Vergeet je retourzending dus niet te frankeren. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden te allen tijde geweigerd

Producten dienen in ongebruikte staat en in de originele verpakking terug te worden gestuurd. Wij kunnen geen gebruikte of anderszins beschadigde artikelen terugnemen, tenzij er sprake is van een fabricagefout. De artikelen mogen ook geen gebruikssporten zoals zweet-, rook- of kooklucht, bevatten. Wij behouden dus het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld.